Mene sisältöön
  • Tietoa meistä
  • Tuotteet
  • Vastuullisuus
  • Reseptit
    • Uusimmat reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Italia / Italy
    • Lietuva / Lithuania
    • Nederland / Netherlands
    • Norge / Norway
    • Schweiz / Swiss
    • Sverige / Sweden
    • United Kingdom
Menu
  • Tietoa meistä
  • Tuotteet
  • Vastuullisuus
  • Reseptit
    • Uusimmat reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Italia / Italy
    • Lietuva / Lithuania
    • Nederland / Netherlands
    • Norge / Norway
    • Schweiz / Swiss
    • Sverige / Sweden
    • United Kingdom
Takaisin resepteihin

PUMPKIN SPICE VANILJALATTE

Herkullinen Pumpkin spice vaniljalatte.

Jaa tämä resepti

TULOSTA RESEPTI
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Herkullinen Pumpkin spice vaniljalatte.

PUMPKIN SPICE VANILJALATTE


  • Kokonaisaika: 5 min.

Ainekset

8 dl mantelimaitoa (tai muuta maitoa)

4 rkl kurpitsasosetta (jos haluat tehdä itse, katso vinkki alta)

2 tl kurpitsamausteseosta (jos haluat tehdä itse, katso vinkki alta)

4 rkl vaahterasiirappia

2 rkl Taylor & Colledge Vanilla Extract -vaniljauutetta

1,6 dl espressoa tai vahvaa kahvia (tuoretta)

2,5 dl kuohukermaa

4 kanelitankoa


Ohje

Vaihe 1: Aloitetaan reseptillä pumpkin spice vaniljalatte. Kaada maito pieneen kattilaan ja kiehauta. Lisää sitten kurpitsasose, kurpitsamausteseos, vaahterasiirappi ja vaniljauute.

Vaihe 2: Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 3: Lisää joukkoon espresso.

Vaihe 4: Tarjoile kermavaahdon kera ja koristele kanelitangolla ja ripauksella kurpitsamausteseosta.

Kurpitsapyree:

Leikkaa pieni Hokkaido-kurpitsa lohkoiksi, poista siemenet ja paista uunissa 200 °C, kunnes kurpitsa on pehmennyt (noin 30 – 45 minuuttia, riippuen kurpitsan koosta). Anna kurpitsan jäähtyä ja laita sitten monitoimikoneeseen. Soseuta tasaiseksi. Käytä sose heti tai säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä rasiassa (säilyy noin 4 päivää).

Kurpitsamausteseos:

Sekoita keskenään 3 rkl jauhettua kanelia, 2 tl jauhettua inkivääriä, 2 tl jauhettua muskottipähkinää ja 1 tl jauhettua neilikkaa. Säilytä ilmatiiviissä rasiassa käyttöön asti.

  • Prep Time: 5 min.

Did you make this recipe?

Share a photo and tag us with #instahandle - we can't wait to see!

Lisää reseptejä

Loading...
Herkullinen Vaniljapavlova Vaniljakermavaahdolla ja Marjoilla.

VANILJAPAVLOVA VANILJAKERMAVAAHDOLLA JA MARJOILLA

Organic Vanilla Bean Extract
Herkullinen Vanilja Kookoslatte.

VANILJA-KOOKOSLATTE

Organic Vanilla Bean Extract
Instagram Facebook-square
  • Yhteystiedot
  • Compliance-toiminto
  • Tietosuojakäytäntö
  • Yhteystiedot
  • Compliance-toiminto
  • Tietosuojakäytäntö
Taylor & Colledge ©2023