Mene sisältöön
  • Tietoa meistä
  • Tuotteet
  • Vastuullisuus
  • Reseptit
    • Uusimmat reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Italia / Italy
    • Lietuva / Lithuania
    • Nederland / Netherlands
    • Norge / Norway
    • Schweiz / Swiss
    • Sverige / Sweden
    • United Kingdom
Menu
  • Tietoa meistä
  • Tuotteet
  • Vastuullisuus
  • Reseptit
    • Uusimmat reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Italia / Italy
    • Lietuva / Lithuania
    • Nederland / Netherlands
    • Norge / Norway
    • Schweiz / Swiss
    • Sverige / Sweden
    • United Kingdom
Takaisin resepteihin

VALKOSUKLAA-MACADAMIAKEKSIT

Herkullinen Valkosuklaa-Macadamiakeksit.

Jaa tämä resepti

TULOSTA RESEPTI
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Herkullinen Valkosuklaa-Macadamiakeksit.

VALKOSUKLAA-MACADAMIAKEKSIT


  • Kokonaisaika: 150 min.

Ainekset

4,5 dl vehnäjauhoja (tyyppi 405)

1 tl leivinjauhetta

½ tl ruokasoodaa

hyppysellinen suolaa

2,2 dl fariinisokeria

1 dl sokeria

150 g voita

2 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste Luomu – vaniljatahnaa

1 muna + 1 munankeltuainen

170 g valkosuklaata pilkottuna

150 g suolattuja macadamiapähkinöitä pilkottuna


Ohje

Vaihe 1: Yhdistä pienessä kulhossa jauhot, leivinjauhe, ruokasooda ja suola.

Vaihe 2: Laita voi, fariinisokeri ja sokeri suureen kulhoon tai yleiskoneeseen ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muna, munankeltuainen ja vaniljatahna ja vatkaa tasaiseksi.

Vaihe 3: Lisää jauhoseos ja vatkaa kevyesti sekaisin. Kääntele joukkoon pilkotut valkosuklaat ja macadamiapähkinät. Anna taikinan levätä 2–24 tuntia.

Vaihe 4: Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.

Vaihe 5: Ota taikinasta kahden ruokalusikallisen kokoisia paloja, pyöritä palloiksi ja litistä hiukan käsien välissä. Aseta keksit kahdelle leivinpaperilla vuoratulle uunipellille parin sentin päähän toisistaan (leviävät uunissa).

Vaihe 6: Paista 12–14 minuuttia, kunnes reunat ovat kullanruskeita mutta keskiosa on vielä pehmeä. Varo paistamasta liian pitkään. Anna keksien jäähtyä täysin ennen kuin otat ne pois uunipelliltä.

  • Prep Time: 18 min.
  • Tasaantumisaika: 120 min.
  • Cook Time: 12 min.

Did you make this recipe?

Share a photo and tag us with #instahandle - we can't wait to see!

Lisää reseptejä

Loading...
Herkullinen Vaniljainen tähtileipä.

VANILJAINEN TÄHTILEIPÄ

Organic Vanilla Bean Paste
Herkullinen Vanilja-kurpitsapiirakka.

VANILJA-KURPITSAPIIRAKKA

Organic Vanilla Bean Paste
Instagram Facebook-square
  • Yhteystiedot
  • Compliance-toiminto
  • Tietosuojakäytäntö
  • Yhteystiedot
  • Compliance-toiminto
  • Tietosuojakäytäntö
Taylor & Colledge ©2023