Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Herkullinen Vaniljapavlova Vaniljakermavaahdolla ja Marjoilla.

VANILJAPAVLOVA VANILJAKERMAVAAHDOLLA JA MARJOILLA


  • Kokonaisaika: 105 min.

Ainekset

MARENKI

4 munanvalkuaista (huoneenlämpöisiä)
hyppysellinen suolaa
2,5 dl sokeria
1 tl etikkaa
2 tl maissitärkkelystä

KUORRUTE

2,5 dl vispikermaa
2 rkl Taylor & Colledge Vanilla Extract Luomu vaniljauutetta
50 g vadelmia
70 g punaherukoita
50 g karhunvatukoita
100 g mustikoita
70 g mansikoita
tuoretta minttua


Ohje

Vaihe 1: Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen. Aseta uunipellille leivinpaperi. Piirrä leivinpaperille ympyrä, jonka halkaisija on 23 cm, ja käännä paperi ylösalaisin.

Vaihe 2: Laita munanvalkuaiset ja hyppysellinen suolaa suureen kulhoon tai yleiskoneeseen ja vatkaa suurella teholla kovaksi vaahdoksi.

Vaihe 3: Hidasta keskiteholle. Lisää hitaasti sokeri ja vatkaa, kunnes vaahtoon muodostuu kovia kiiltäviä huippuja.

Vaihe 4: Kääntele sitten nuolijan avulla varovasti sekaan maissitärkkelys ja etikka.

Vaihe 5: Kaavi marenki leivinpaperille piirtämäsi ympyrän päälle. Siirrä uunipelti uuniin ja vähennä lämpöä 100 asteeseen.

Vaihe 6: Paista 60–70 minuuttia ja sammuta sitten uuni. Pidä luukku suljettuna ja anna pavlovan tasaantua noin 30 minuuttia. Aseta pavlova varovasti kakkuvadille.

Vaihe 7: Vatkaa kerma ja vaniljauute kovaksi vaahdoksi. Kuorruta pavlova kermavaahdolla, marjoilla ja tuoreella mintulla.

  • Prep Time: 15 min.
  • Tasaantumisaika: 30 min.
  • Cook Time: 60 min.