Mene sisältöön
  • Tietoa meistä
  • Tuotteet
  • Vastuullisuus
  • Reseptit
    • Uusimmat reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Italia / Italy
    • Lietuva / Lithuania
    • Nederland / Netherlands
    • Norge / Norway
    • Schweiz / Swiss
    • Sverige / Sweden
    • United Kingdom
Menu
  • Tietoa meistä
  • Tuotteet
  • Vastuullisuus
  • Reseptit
    • Uusimmat reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Italia / Italy
    • Lietuva / Lithuania
    • Nederland / Netherlands
    • Norge / Norway
    • Schweiz / Swiss
    • Sverige / Sweden
    • United Kingdom
Takaisin resepteihin

KANELI-PÄHKINÄRULLAT VANILJAKUORRUTTEELLA

Herkullinen Kaneli-pähkinärullat vaniljakuorrutteella.

Jaa tämä resepti

TULOSTA RESEPTI
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

KANELI-PÄHKINÄRULLAT VANILJAKUORRUTTEELLA


  • Author: Marc Ottensmann
  • Kokonaisaika: 2 h

Ainekset

TAIKINA

1,4 dl mantelimaitoa (tai muuta maitoa)

11 g kuivahiivaa

2 rkl sokeria

7,7 dl vehnäjauhoja

100 g huoneenlämpöistä voita, suolaamatonta

2 kananmunaa

1 rkl Taylor & Colledge Vanilla Extract -vaniljauutetta

1 ripaus suolaa

TÄYTE

100 g voita sulatettuna, suolaamatonta

50 g jauhettuja hasselpähkinöitä

100 g pähkinäsekoitusta (saksanpähkinöitä, pekaanipähkinöitä ja hasselpähkinöitä), pilkottuna

1/2 rkl kanelia

1,7 dl fariinisokeria

2 rkl Taylor & Colledge Vanilla Extract -vaniljauutetta

KUORRUTUS

40 g huoneenlämpöistä voita, suolaamatonta

150 g tuorejuustoa

0,8 dl tomusokeria

3 rkl mantelimaitoa (tai muuta maitoa)

2 rkl Taylor & Colledge Vanilla Extract -vaniljauutetta


Ohje

Vaihe 1: Aloitetaan reseptillä kaneli-pähkinärullat vaniljakuorrutteella. Lämmitä maito haaleaksi. Sekoita keskenään lämmitetty maito, sokeri ja kuivahiiva. Anna seoksen seistä, kunnes se alkaa kuplimaan.

Vaihe 2: Lisää jauhot ja suola hiivaseokseen. Vaivaa taikinaa esim. monitoimikoneen taikinakoukuilla ja lisää sitten vaniljauute, kananmunat sekä voi.

Vaihe 3: Vaivaa taikinaa 5 minuuttia, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Peitä kulho ja jätä kohoamaan 1 tunniksi huoneenlämpöön.

Vaihe 4: Kauli taikina noin 2 cm paksuiseksi suorakulmioksi jauhotetulla pöydällä.

Vaihe 5: Pilko pähkinäsekoituksen pähkinät. Sekoita sulatettu voi jauhettujen hasselpähkinöiden, pilkottujen pähkinöiden, kanelin, fariinisokerin ja vaniljauutteen kanssa.

Vaihe 6: Ripottele seos tasaisesti taikinan päälle. Rullaa taikina tiukasti rullalle ja leikkaa 4-5 cm paksuisiksi paloiksi.

Vaihe 7: Laita rullat voideltuun vuokaan. Lämmitä uuni 180 °C. Paista 20-30 minuuttia, kunnes kanelirullat ovat kauniin kultaisen ruskeita ja läpikypsiä. Ota pois uunista ja jätä jäähtymään.

Vaihe 8: Vatkaa voi, tuorejuusto ja tomusokeri kuorrutetta varten. Lisää mantelimaito ja vaniljauute ja levitä vaniljatäyte jäähtyneiden kanelirullien päälle.

  • Prep Time: 30 min.
  • Jäähtyminen: 1 h
  • Cook Time: 20 - 30 min.

Did you make this recipe?

Share a photo and tag us with #instahandle - we can't wait to see!

Lisää reseptejä

Loading...
Herkullinen Vanilja-keksikranssi.

VANILJA-KEKSIKRANSSI

Organic Vanilla Bean Extract
Herkullinen Vanilja-juustokakkubrowniet.

VANILJA-JUUSTOKAKKUBROWNIET

Organic Vanilla Bean Extract
Instagram Facebook-square
  • Yhteystiedot
  • Compliance-toiminto
  • Tietosuojakäytäntö
  • Yhteystiedot
  • Compliance-toiminto
  • Tietosuojakäytäntö
Taylor & Colledge ©2023