Ainekset
PUURO
240 g kvinoaa
6 dl mantelimaitoa
2 dl vettä
1 rkl Taylor & Colledge Vanilla Paste Luomu – vaniljatahnaa
2 rkl vaahterasiirappia
200 g kreikkalaista jogurttia
PINNALLE
4 viikunaa
mustikoita, persimonia, banaania ja granaattiomenan siemeniä
mantelilastuja
Ohje
Vaihe 1: Huuhtele kvinoaa kylmällä vedellä, kunnes vesi muuttuu kirkkaaksi.
Vaihe 2: Yhdistä kvinoa, mantelimaito ja vesi keskikokoisessa kattilassa. Kiehauta. Sekoita joukkoon vaniljatahna ja vaahterasiirappi. Vähennä lämpöä ja anna kiehua hiljalleen 15–20 minuuttia, kunnes kvinoa pehmenee.
Vaihe 3: Siirrä kattila pois levyltä ja anna puuron tasaantua 10 minuuttia. Sekoita sitten joukkoon kreikkalainen jogurtti.
Vaihe 4: Jaa puuro neljään tarjoilukulhoon ja asettele pinnalle viikunoita, mustikoita, persimonia, banaaniviipaleita, granaattiomenan siemeniä ja mantelilastuja.
- Prep Time: 10 min.
- Resting Time: 10 min.
- Cook Time: 15 min.