Mene sisältöön
  • Tietoa meistä
  • Tuotteet
  • Vastuullisuus
  • Reseptit
    • Uusimmat reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Italia / Italy
    • Lietuva / Lithuania
    • Nederland / Netherlands
    • Norge / Norway
    • Schweiz / Swiss
    • Sverige / Sweden
    • United Kingdom
Menu
  • Tietoa meistä
  • Tuotteet
  • Vastuullisuus
  • Reseptit
    • Uusimmat reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Italia / Italy
    • Lietuva / Lithuania
    • Nederland / Netherlands
    • Norge / Norway
    • Schweiz / Swiss
    • Sverige / Sweden
    • United Kingdom
Takaisin resepteihin

VANILJA-JUUSTOKAKKUBROWNIET

Herkullinen Vanilja-juustokakkubrowniet.

Jaa tämä resepti

TULOSTA RESEPTI
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Herkullinen Vanilja-juustokakkubrowniet.

VANILJA-JUUSTOKAKKUBROWNIET


  • Kokonaisaika: 2 h 45 min.

Ainekset

BROWNIE

200 g tummaa suklaata (70 %)

200 g huoneenlämpöistä voita, suolaamatonta

3,3 dl tomusokeria

3 kananmunaa

1,7 dl vehnäjauhoja

1 rkl Taylor & Colledge Vanilla Extract -vaniljauutetta

JUUSTOKAKKU

600 g tuorejuustoa

1,6 dl tomusokeria

1 rkl Taylor & Colledge Vanilla Extract -vaniljauutetta

3 kananmunaa

120 g vadelmia


Ohje

Vaihe 1: Aloitetaan reseptillä vanilja-juustokakkubrowniet. Lämmitä uuni 170°C. Vuoraa 30 x 20 cm kokoinen leivontavuoka leivinpaperilla.

Vaihe 2: Pilko suklaa ja sulata se vesihauteessa. Anna sulaa hiljalleen, älä kuumenna suklaata kiehuvaksi.

Vaihe 3: Lisää voi ja sokeri kulhoon ja vatkaa vaaleaksi vaahdoksi. Lisää vaniljauute ja kananmunat yksi kerrallaan huolellisesti sekoittaen. Lisää hitaasti jauhot ja vatkaa taikina tasaiseksi.

Vaihe 4: Kaada sulanut suklaa hitaasti taikinamassaan ja sekoita hyvin. Kaada valmis taikina vuokaan.

Vaihe 5: Juustokakkukerrosta varten lisää tuorejuusto, sokeri ja vaniljauute kulhoon ja sekoita hiljalleen tasaiseksi. Lisää vaniljauute ja kananmunat yksi kerrallaan jatkuvasti sekoittaen.

Vaihe 6: Kaada juustokakkumassa varovaisesti brownie-taikinan päälle ja tee pyörteitä haarukalla. Ripottele päälle vadelmia.

Vaihe 7: Paista uunissa 30 – 40 minuuttia, kunnes juustokakku on hyytynyt. Jätä jäähtymään kunnolla ja laita sitten jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi tai yön yli.

  • Prep Time: 15 min.
  • Pakastus: 2 h
  • Cook Time: 30 40 min.

Did you make this recipe?

Share a photo and tag us with #instahandle - we can't wait to see!

Lisää reseptejä

Loading...
Herkullinen Vaniljainen Pannacotta.

VANILJAINEN PANNACOTTA

Organic Vanilla Bean Extract
Herkullinen Jouluhalko.

Jouluhalko

Organic Vanilla Bean Extract
Instagram Facebook-square
  • Yhteystiedot
  • Compliance-toiminto
  • Tietosuojakäytäntö
  • Yhteystiedot
  • Compliance-toiminto
  • Tietosuojakäytäntö
Taylor & Colledge ©2023