VANILJA-JUUSTOKAKKUBROWNIET
- Kokonaisaika: 2 h 45 min.
Ainekset
BROWNIE
200 g tummaa suklaata (70 %)
200 g huoneenlämpöistä voita, suolaamatonta
3,3 dl tomusokeria
3 kananmunaa
1,7 dl vehnäjauhoja
1 rkl Taylor & Colledge Vanilla Extract -vaniljauutetta
JUUSTOKAKKU
600 g tuorejuustoa
1,6 dl tomusokeria
1 rkl Taylor & Colledge Vanilla Extract -vaniljauutetta
3 kananmunaa
120 g vadelmia
Ohje
Vaihe 1: Aloitetaan reseptillä vanilja-juustokakkubrowniet. Lämmitä uuni 170°C. Vuoraa 30 x 20 cm kokoinen leivontavuoka leivinpaperilla.
Vaihe 2: Pilko suklaa ja sulata se vesihauteessa. Anna sulaa hiljalleen, älä kuumenna suklaata kiehuvaksi.
Vaihe 3: Lisää voi ja sokeri kulhoon ja vatkaa vaaleaksi vaahdoksi. Lisää vaniljauute ja kananmunat yksi kerrallaan huolellisesti sekoittaen. Lisää hitaasti jauhot ja vatkaa taikina tasaiseksi.
Vaihe 4: Kaada sulanut suklaa hitaasti taikinamassaan ja sekoita hyvin. Kaada valmis taikina vuokaan.
Vaihe 5: Juustokakkukerrosta varten lisää tuorejuusto, sokeri ja vaniljauute kulhoon ja sekoita hiljalleen tasaiseksi. Lisää vaniljauute ja kananmunat yksi kerrallaan jatkuvasti sekoittaen.
Vaihe 6: Kaada juustokakkumassa varovaisesti brownie-taikinan päälle ja tee pyörteitä haarukalla. Ripottele päälle vadelmia.
Vaihe 7: Paista uunissa 30 – 40 minuuttia, kunnes juustokakku on hyytynyt. Jätä jäähtymään kunnolla ja laita sitten jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi tai yön yli.
- Prep Time: 15 min.
- Pakastus: 2 h
- Cook Time: 30 40 min.