Mene sisältöön
  • Tietoa meistä
  • Tuotteet
  • Vastuullisuus
  • Reseptit
    • Uusimmat reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Italia / Italy
    • Lietuva / Lithuania
    • Nederland / Netherlands
    • Norge / Norway
    • Schweiz / Swiss
    • Sverige / Sweden
    • United Kingdom
Menu
  • Tietoa meistä
  • Tuotteet
  • Vastuullisuus
  • Reseptit
    • Uusimmat reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Italia / Italy
    • Lietuva / Lithuania
    • Nederland / Netherlands
    • Norge / Norway
    • Schweiz / Swiss
    • Sverige / Sweden
    • United Kingdom
Takaisin resepteihin

KOOKOS CRÈME BRÛLÉE LIEKITETYLLÄ ANANAKSELLA

Herkullinen Kookos Crème Brûlée Liekitetyllä Ananaksella.

Jaa tämä resepti

TULOSTA RESEPTI
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Herkullinen Kookos Crème Brûlée Liekitetyllä Ananaksella.

KOOKOS CRÈME BRÛLÉE LIEKITETYLLÄ ANANAKSELLA


  • Kokonaisaika: 310 min.

Ainekset

CRÈME BRÛLÉE

200 ml kookosmaitoa, makeuttamatonta

250 g vispikermaa

120 g sokeria

8 kananmunan keltuaista

2 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste Luomu -vaniljatahnaa

LIEKITETYT ANANAKSET

4 ananasviipaletta, kuoret poistettuna

1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste Luomu -vaniljatahnaa

1 rkl voita

2 rkl hunajaa

4 rkl tummaa rommia

6 rkl tummaa sokeria


Ohje

Vaihe 1: Kuumenna uuni 120 °C asteeseen

Vaihe 2: Kuumenna kattilassa keskilämmöllä kookosmaito, kuohukerma, sokeri ja vaniljatahna. Vatkaa, kunnes maito alkaa kiehua, poista sitten lämmöltä ja anna jäähtyä 10 minuuttia.

Vaihe 3: Vatkaa suuressa kulhossa munankeltuaiset sokerin kanssa paksuksi ja täyteläiseksi vaahdoksi. Lisää kookosmaitoseos hitaasti kulhoon, jatka vatkaamista.

Vaihe 4: Kaada seos 6 uuninkestävään uunivuokaan, aseta ne uunipellille ja kaada varovasti kuumaa vettä uunipellille, kunnes se ulottuu reunojen puoliväliin.

Vaihe 5: Paista 40–45 minuuttia, kunnes seoksen ulkopinta on juuri kovettunut ja keskiosa hieman hyllyy.

Vaihe 6: Ota uunista ja anna uunivuokien jäähtyä. Peitä ja siirrä jääkaappiin. Jäähdytä vähintään 4 tuntia.

Vaihe 7: Leikkaa ananas ohuiksi viipaleiksi (tarvitset 12 viipaletta). Kuumenna voi, hunaja ja 1 tl vaniljatahnaa pienellä pannulla. Laita ananasviipaleet kuumalle pannulle. Kypsennä 2-3 minuuttia. Lisää rommi ja sytytä varovasti liekkiin.

Vaihe 8: Ripottele ruskeaa sokeria jokaisen jälkiruoan pinnalle ja karamellisoi kaasupolttimella. Asettele päälle liekitetty ananas ja tarjoa heti.

  • Prep Time: 20 min.
  • Tekeytyminen ja jäähtyminen: 250 min.
  • Cook Time: 40 min.

Did you make this recipe?

Share a photo and tag us with #instahandle - we can't wait to see!

Lisää reseptejä

Loading...
Herkullinen Vanilja-keksikranssi.

VANILJA-KEKSIKRANSSI

Organic Vanilla Bean Paste
Herkullinen Vanilja-suklaa pots de creme.

VANILJA-SUKLAA POTS DE CREME

Organic Vanilla Bean Paste
Instagram Facebook-square
  • Yhteystiedot
  • Compliance-toiminto
  • Tietosuojakäytäntö
  • Yhteystiedot
  • Compliance-toiminto
  • Tietosuojakäytäntö
Taylor & Colledge ©2023